Warning: A non-numeric value encountered in /home/lamibo/naturasiberica.ba/catalog/model/bossthemes/boss_tagcloud.php on line 37Warning: A non-numeric value encountered in /home/lamibo/naturasiberica.ba/catalog/model/bossthemes/boss_tagcloud.php on line 37 Piling za oblikovanje tijela “Farska ostrva”
Piling za oblikovanje tijela  “Farska ostrva”
  • Piling za oblikovanje tijela  “Farska ostrva”
  • Piling za oblikovanje tijela  “Farska ostrva”

Piling za oblikovanje tijela “Farska ostrva”

INFO

  • - Brend: Natura Siberica
  • - Kod proizvoda: 3506E
  • - Dostupnost: Na zalihama
22.00KM

Cena izražena u nagradnim poenima: 1
Količina

Piling za oblikovanje tijela “Farska ostrva”

Ekstrakt algi Farskih ostrva

Šisandra

Piling za oblikovanje tijela utiče na regeneraciju kože, dubinski čisti i održava zdrav izgled tena.

Alge sa Farskih ostrva bogate su mineralima i vitaminima koji stimulišu procese mršavljenja, čine kožu zategnutijom i elastičnijom.

Šisandra sadrži velike količine vitamina C i esencijalnih AHA kiselina koji podstiču regeneraciju kože i uspješno konturišu tijelo i dopinose vitkom izgledu.

Upotreba: Nanesite piling na vlažnu kožu uz blagu masažu, posebnu pažnju posvetite regijama na kukovima, butinama i stomaku. Isprati mlakom vodom.

*Proizvod posjeduje Vegan sertifikat koji potvrđuje da ne sadrži supstance životinjskog porijekla uključujući mlijeko i med kao ni GMO. Proizvod nije testiran na životinjama. Kompanija Natura Siberica na godišnjem nivou plaća članarinu Vegan udruženju, sav novac sakupljen na ovaj način donira se u dobrotvorne svrhe.

Zapremina: 370ml

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro